WIE DOET WAT?

Je kunt in het Jongerencentrum Express terecht voor leuke activiteiten en gezelligheid met leeftijdsgenoten. Het Jongerenbestuur organiseert onder begeleiding van de buurtwerkers van Mensenwerk Hogeland diverse activiteiten. Daarnaast is er een volwassenbestuur dat verantwoordelijk is voor het gebouw (exploitatie en beheer). Ook kun je de accommodatie (zalen incl. podium) huren. Stuur ons via de contactpagina een bericht voor meer informatie.

Jongerenbestuur

Achter (vlnr): Marcel Lalkens, Danny van der Molen (geen bestuurslid meer).

Voor (vlnr): Bryan Rijkens, Sharon Kalfsbeek, Margo Timmer, Wesley Zaagman

Sharon Kalfsbeek

Naast dat ik al een aantal jaren vrijwilliger ben in het Jongerencentrum Express, ben ik nu ook jongerenbestuurder. Waarom? Omdat ik het leuk vind om dingen in het centrum in Uithuizen te organiseren. Ik zit op Het Hogeland College in Uithuizen en doe Kader.

Margo Timmer

Ik doe de opleiding Maatschappelijk Zorg, Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen. Vanaf mijn vijfde is mijn hobby voetbal. Sinds een aantal jaren ben ik barvrijwilliger bij dit jongerencentrum. Ook zit ik in het jongerenbestuur. Super leuk om te doen allemaal. Hebben jullie vragen, spreek me dan gerust aan!

Marcel Lalkens

Vanaf de start van het centrum ben ik vrijwilliger. Op een bepaald moment werd ik gevraagd voor het jongerenbestuur. Door werk en studie is het oude bestuur uit elkaar gegaan. Mijn huidige rol in het  bestuur is adviseren. Ik heb ervaring in het organiseren van feesten en kan hiervoor technische benodigdheden regelen en bedienen!

Bryan Rijkens

Bij het jongerencentrum doe ik al een paar jaar licht- en geluidstechnicus. Mijn hobby’s zijn muziek draaien en gamen. Ik volg de vmbo-opleiding TL. Ze vroegen me voor het jongerenbestuur. Ik heb ja gezegd. Het organiseren en plannen van dingen vind ik leuk. Als het maar niet om school gaat ?

Wesley Zaagman

Hallo, ik ben Wesley Zaagman en woon in Groningen. Ik ben sinds 2012 vrijwilliger bij dit Jongerencentrum. Ook zit ik als bestuurslid bij het jongerenbestuur. Regelmatig ben ik te vinden in en rondom het centrum. Heb je een vraag of opmerking? Spreek mij dan aan.

Buurtwerkers

 

Mensenwerk Hogeland

Woon je in de gemeente Het Hogeland? Dan is Mensenwerk Hogeland er voor jouw welzijn. Wij zetten ons in om de eigen kracht en talenten van mensen te versterken zodat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan deelnemen aan het dagelijks leven. Je kunt bij ons terecht voor maatschappelijk werk en welzijnswerk, jeugd- en jongerenwerk en individuele cliëntondersteuning. Onze dienstverlening is gratis. Ook zetten we ons in voor krachtige buurten en dorpen in de regio.

 

Jeugdsozen.

In de gemeente Het Hogeland kun je verschillende jeugdsozen vinden. Je kunt hier terecht voor leuke activiteiten en gezelligheid met leeftijdsgenoten.

Stichtingsbestuur

Van links naar rechts: Wigger Slob, Simon Griede,  Henk Bos (voorzitter), en Kim van Breugel.

Wij zijn als stichtingsbestuur verantwoordelijk voor de exploitatie en beheer van het gebouw van het Jongerencentrum Express.  Ook hebben wij  een ondersteunende rol in het organiseren en realiseren van activiteiten. Via ons kun je de zalen inclusief podium huren. 

Verder stimuleren we het open jeugd- en jongerenwerk in Uithuizen.
De Stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van activiteiten op het gebied van ontmoetingen, preventie, vorming, sport, participatie en internet en het organiseren van workshops.

 

Laat je verrassen en bekijk zelf de vele mogelijkheden van het centrum. Het gebouw zit, evenals de sporthal, onder het dak van het multifunctioneel centrum ‘de Mencke’ in Uithuizen. Volg de bewegwijzering ‘Jongerencentrum Express’.

Stuur ons een berichtje via de contactpagina.